Casting LumiLand – Teatru pentru copii

LumiLand – Teatru pentru copii din București (particular) organizează casting pentru baza de date și spectacole de teatru pentru copii în stagiunea 2023-2024.

Căutăm actrițe și actori talentați, entuziaști și creativi, care să se alăture echipei noastre. De asemenea, suntem în căutarea unor actori-păpușari talentați, care să aducă personajele la viață pe scenă.

ETAPA 1:

Pentru a participa, vă rugăm să trimiteți un CV și un scurt moment muzical (text + cântec, durată maximă 3 minute) la adresa de e-mail contact.lumiland@gmail.com până la data de 13 iulie 2023. Cei selectați pentru etapa a doua vor fi anunțați în zilele de 16 și 17 iulie 2023.

ETAPA 2:

În perioada 19-20 iulie, la LumiLand – Teatru pentru copii situat pe Bd. Hristo Botev, nr. 1, etajul 5 (Piața Rosetti) București, va avea loc a doua etapă a selecției. Detaliile privind programarea vor fi comunicate prin e-mail tuturor celor selectați. Candidații sunt rugați să pregătească un moment artistic (o fabulă, un cântec, un dans) cu o durată de maximum 7 minute.

Vă așteptăm cu drag la casting!