Casting – Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu”

Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu” organizează un casting pentru completarea distribuției unui proiect nou de teatru. Suntem în căutarea actorilor tineri, atât fete cât și băieți, cu vârsta de până la 27 de ani.

Regizor: Constantin Radu Tudosie

Scenograf: Irina Chirilă

Traducerea: Raluca Rădulescu

Univers sonor: Peter Venczel

Detalii despre casting:

– Prima etapă: Până pe 21 iulie 2023, te rugăm să trimiți un self-tape, 2-3 fotografii recente, portret și full body, precum și CV-ul pe adresa de email a teatrului. Self-tape-ul trebuie să conțină o prezentare personală și o povestire cu tema „mama”. Durata filmării nu trebuie să depășească 3 minute. Materialele video vor fi trimise printr-un link de transfer la adresa de email a instituției.

Actorii selectați pentru audiție vor fi anunțați prin email și/sau telefon.

– A doua etapă: Audiția în fața comisiei se va desfășura la sediul Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu” – 31 iulie. Detaliile pentru această etapă vor fi comunicate celor din lista scurtă.

Perioada de repetiții este cuprinsă între 1 octombrie și 5 noiembrie. Asigură-te că ești liber in această perioadă, cât și 2-3 zile din luna august pentru probele de costum.

Pentru a participa la casting, te rugăm să trimiți self-tape-ul, fotografiile și CV-ul tău pe adresa de email a teatrului: teatrulelviragodeanu@gmail.com

Pentru orice întrebări sau informații suplimentare, nu ezita să ne contactezi la numărul de telefon 0253215161sau pe adresa de email menționată mai sus.