Cyber-Body-Systems Open Research

Cyber-Body-Systems, o rezidență artistică transdisciplinară și un proiect de producție creat de Marginal în parteneriat cu CNDB și Universitatea Johannes Kepler din Linz, a deschis un apel pentru înscrieri! Căutăm un performer care să se alăture echipei creative, pentru a crea împreună o instalație performativă originală, despre modul în care putem înțelege tehnologia care ne înconjoară, prin embodiment.

Apel pentru performeri și dansatori care:

– Vor să-și lărgească practica prin crearea de conexiuni între corp și tehnologie
– Sunt curioși să lucreze cu noile tehnologii, chiar dacă nu au experiență anterioară
– Sunt 100% confortabili să lucreze într-o echipă multidisciplinară, către un obiectiv comun
– Sunt disponibil să călătorească în perioadele menționate mai jos, precum și să dedice timp pentru întâlniri creative online alături de echipa artistică
– Pot înțelege și comunica cu echipa creativă în Engleză

Procesul de aplicație și selecție:
Trimite-ne, într-un email la change@marginal.ro, CV-ul tău și o scurtă scrisoare (aproximativ 300-500 de cuvinte) în care să ne povestești despre interesul tău pentru proiect, în general, și pentru a lucra cu tehnologie și neuroscience, în particular.
Deadline: 16 iunie, la sfârșitul zilei!

Participanții selectați vor fi invitați pe 25 iunie, în timpul testelor publice Cyber-Body-Systems Open Research, la Centrul Național al Dansului pentru o zi de discuții și experiment împreună cu restul echipei artistice, urmată de o sesiune de demo axată pe neuroscience la CINETIc.
Echipa artistică va alege un performer pentru a se alătura proiectului până pe data de 30 iunie.