Graphic designer/ Junior art

Responsabilitati:
– design grafic, identitate vizuala, ilustratii
– concept design pentru produse publicitare unicat sau serie, diverse materiale publicitare
– bannere simple si animate, icon design, social media icons, texturi, fonturi;
– ilustratie vectoriala si clasica, aplicata in animatii flash si bannere statice;
– desen
– grafica pentru print
– DTP

O să-ți placă să lucrezi cu noi din 2 motive: echipa noastră și proiectele pe care le avem, de la cele mai mari evenimente Corporate la cele mai cunoscute musicaluri ca ‘We Will Rock You’ și ‘Mamma Mia’, sau succesul de Broadway ‘Cum să distrugi o piesă’.

Vei avea ocazia să participi la unele din cele mai mari evenimente comerciale, culturale și de brand din România și să contribui, alături de noi, la conturarea unor experiențe remarcabile. O să vezi, niciun proiect nu seamănă cu altul și cu fiecare din ele tu o să înveți din ce în ce mai mult – și despre meserie, dar și despre tine. Rolul tău va fi să stăpînești detaliile, schepsisurile, știi, chestiile alea care fac într-adevăr diferența.

Nouă o să ne placă să lucrăm cu tine tot din 2 motive: pentru că nu ți-e frică de imposibil și pentru că știi că în realitate nu există nicio graniță între rațional și emoțional – talentul de a face lucrurile să se întîmple le include pe amândouă.

Dacă deja te-ai recunoscut în cele de mai sus, lasă tot și hai să lucrezi la Skepsis.

Persoanele interesate pot aplica la adresa: https://www.ejobs.ro/user/locuri-de-munca/graphic-designer-junior-art/1267724?fbclid=IwAR1k9Nw4i5mTIGd6y8rqQShqlUXt4wHptv4yGdvHFBqQOt5n7aUC4iVWM8E