Stagiar

Departamentul de Comunicare al Reprezentanței Comisiei Europene în România anunță deschiderea apelului pentru depunerea de candidaturi, în vederea selecției unui stagiar. Stagiul, neremunerat, se va derula pe o perioadă de minimum 2 luni și maximum 6 luni, cu un minim de activitate de 4h/zi, în condiții flexibile. Stagiul poate debuta oricând între luna aprilie și luna august2016, în condițiile de durată anunțate și care pot fi negociate.

Candidaturile trebuie depuse cu minimum 30 zile înainte de data dorită de începere a stagiului. Este posibilă selecția mai multor candidați, pentru perioade consecutive. Candidaturile pot fi depuse până în data de 1 iulie 2016 (pentru stagiile cu începere în luna august).

Stagiul se va concentra în special pe coordonarea organizării evenimentele outdoor (Ziua Europei; UrbanFest, axat pe politica europeană de dezvoltare urbană; RuralFest, axat pe politica europeană agricolă și de mediu), dar și pe alte subiecte legate de comunicarea cu partenerii Reprezentanței Comisiei la nivelul ambasadelor statelor membre, autorităților și societății civile.

Departamentul Comunicare promovează campaniile de informare şi priorităţile de comunicare ale Uniunii Europene în România, ţinând cont de specificul naţional şi local.

Candidatul ideal: student/ă sau proaspăt/ă absolvent/ă de studii superioare, vorbitor/vorbitoare de limba română și limba engleză, interesat/ă de politicile europene și comunicarea publică.

CV-urile, însoțite de o scrisoare de motivație, vor fi trimise la adresa: COMM-REP-RO@ec.europa.eu.
Doar candidații selectați vor fi invitați la un interviu.