STUP | apel pentru 2 manageri/producători culturali

#STUP – tabără de networking coregrafic
2 iulie – 4 iulie, Bușteni

Fundația Gabriela Tudor în parteneriat cu Asociația Pentru Teatru și Carte, Asociația Delazero, colectivul artistic IndieBox și coregrafa Andreea Belu lansează în 2020 programul 4 Corpuri care își propune deschiderea în luna septembrie a unui nou spațiu pentru dezvoltare coregrafică la București și demararea unei stagiuni de evenimente coregrafice colective.

Proiectul va demara oficial cu #STUP – o întâlnire de networking și dezvoltare profesională, ce va avea loc la Bușteni în perioada 30 iunie – 4 iulie. Pe baza studiului realizat de experții Ștefania Ferchedău și Raluca Pop, participanții la acest proiect de networking coregrafic vor pune în discuție nevoile scenei coregrafice românești în contextul pandemiei provocate de coronavirus dar și de construcție a unor noi mecanisme de producție și difuzare pentru dansul contemporan precum și dezvoltarea colaborărilor internaționale.

Dorim să invităm în cadrul #STUP 2 producători sau manageri culturali emergenți sau cu experiență interesați să colaboreze cu scena de dans contemporan și coregrafii independenți.

Managerii/producătorii culturali interesați să participe la prima ediție a #STUPULUI în zilele de 2- 4 iulie, sunt rugați să ne scrie la adresa 4corpuri@gmail.com, toate costurile de participare la STUP (transport, cazare, diurnă legală) urmând a fi acoperite de către organizatori.

În urma #STUPULUI, Colectivul 4 Corpuri va oferi începând cu luna august un intership de 3 luni unui tânăr manager/producător cultural interesat de o colaborare pe termen lung cu scena de dans contemporan independentă. Oferim un cadru excelent de dezvoltare profesională precum și posibilitatea de a putea colabora direct la implementarea unor proiecte viitor pe baza unor colaborări punctuale și/sau contracte de muncă part-time.

Data limită de înscriere pentru managerii/producătorii interesați la #STUP este 15 iunie.

4 Corpuri este un program multi-anual co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național în perioada 2020-2021.
Programul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul programului sau de modul în care rezultatele programului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finanțării.