Casting

Căutăm 3 actori/actrițe sau dansatori/dansatoare pentru spectacolul „Minus World”, produs în parteneriat cu asociațiile Șangri-La Artistic Ground și Delazero. 

Spectacolul tratează criza climatică cu care ne confruntăm în momentul actual, atât la nivel mondial, cât și local.

Spectacolul va fi transdisciplinar și interactiv, căutând să integreze elemente de game design.

Metoda de lucru va fi una colaborativă, iar întreaga echipă artistică a proiectului va fi invitată să cerceteze tema abordată, dar și să împărtășească experiențe personale în vederea construirii dramaturgiei spectacolului.

Căutăm performeri și performere dispuși să exploreze tema atât prin text, cât și prin mișcare, care locuiesc în București sau au posibilitatea să fie aici pe toată durata repetițiilor și a activităților conexe. Există o mare probabilitate ca spectacolul să se joace în continuare, și după finalizarea proiectului.

Onorariu/performer: 6580 RON

Căutăm performeri disponibili în perioadele:

14-20 august (workshop cu regizoarea și dramaturga italiancă Margherita Scalise, în prezent colaboratoarea la celebra companie de dans Wim Vandekeybus)

4 septembrie-18 octombrie – repetiții la SAC Malmaison 

19 octombrie – Premiera la Unteatru

23 octombrie – 15 noiembrie – încă 4 reprezentatii în București, Timișoara, Brașov și Craiova

*Transportul și cazarea echipei în cadrul turneului vor fi asigurate de către organizatori.

  • Etapa 1 de casting (până pe 30 iulie) : trimite-ne pe adresa sangrilaartisticground@gmail.com: un CV, două-trei fotografii și un video scurt (max un minut) în care să răspunzi la întrebarea: Pe tine cum te afectează încălzirea globală? 
  • Etapa 2 de casting (5 / 6  august): în urma primei etape, o parte dintre canditați vor fi aleși să participe la etapa fizică, desfășurată în București. În mailul cu raspunsul pentru prima etapă, participanții vor primi și detaliile legate de oră. 

Echipa:

Regizoare/Dramaturgă: Alina Pietrăreanu
Coregrafă: Camelia Neagoe
Asistent regie: George Ciucă

Pentru orice întrebări, ne puteți contacta pe adresa de mail: sangrilaartisticground@gmail.com